Άννα Διαμαντοπούλου

Switch to desktop Register Login

Δήλωση σχετικά με τη στελέχωση της Γενικής Διεύθυνσης Ιδιωτικών Επενδύσεων του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας

Η Υπουργός Ανάπτυξης, Άννα Διαμαντοπούλου, υπέγραψε σήμερα (27/03/2012) την τοποθέτηση του νέου Γενικού Διευθυντή της Γενικής Διεύθυνσης  Ιδιωτικών Επενδύσεων και την τοποθέτηση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Έγκρισης και Ελέγχου Ιδιωτικών Επενδύσεων. Παράλληλα, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου, Ιωάννης Δρυμούσης, υπέγραψε την αντικατάσταση των Προϊσταμένων του Τμήματος Ελέγχου και Εκταμιεύσεων, του Τμήματος Αξιολόγησης και Έγκρισης Επενδυτικών Σχεδίων και την τοποθέτηση Τμηματάρχη στο Τμήμα Φορολογικών Κινήτρων.

Σχετικά με το θέμα η Υπουργός, κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, δήλωσε:

Όσον αφορά τις αλλαγές στη Διεύθυνση Επενδύσεων και επειδή έχει γίνει λόγος για πιθανό κενό ή καθυστερήσεις θέλω να ξεκαθαρίσω ότι, όταν γίνεται μια τόσο μεγάλη αλλαγή στο σύνολο του υπαλληλικού προσωπικού μιας Διεύθυνσης, τα πράγματα δεν αλλάζουν εύκολα, ούτε σε μηδενικό χρόνο. Έγινε προκήρυξη για την επιλογή των νέων υπαλλήλων και η υποβολή υποψηφιοτήτων ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή.

Θέλω να κάνω σαφές ότι η αλλαγή, είτε διευθυντών είτε υπαλλήλων, από το ένα πόστο στο άλλο, δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι αποδίδουμε στους ανθρώπους αυτούς οποιαδήποτε κατηγορία. Υπάρχει η λογική και η ανάγκη της κυκλικής μετακίνησης σύμφωνα με την οποία δεν μπορεί άνθρωποι να είναι επί μακρόν στην ίδια θέση. Σαφώς τους τιμούμε με την εμπιστοσύνη μας, μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου, όπως συμβαίνει με όλους. Οι περισσότεροι υπάλληλοι είναι ευσυνείδητοι. Υπενθυμίζω, επίσης, ότι από την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε από τον κ. Διώτη και τον κ. Ρακιτζή έλεγχος όλων των πόθεν έσχες και άνοιγμα όλων των λογαριασμών.

 

Άννα Διαμαντοπούλου, 2012. Το περιεχόμενο χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs Greece 3.0

Top Desktop version