Άννα Διαμαντοπούλου

Switch to desktop Register Login

Παρουσίαση του συνολικού σχεδιασμού για την ανάπλαση του χώρου της Γκράβας

Άννα Διαμαντοπούλου: «Η παρέμβαση στη Γκράβα δεν είναι εύκολη, αλλά με την έμπνευση και την πίστη των εκπαιδευτικών μπορεί να πραγματοποιηθεί»


Η Υπουργός Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Άννα Διαμαντοπούλου, κάλεσε σήμερα 08/02/2012 στο Υπουργείο, τους Διευθυντές όλων των σχολείων του συγκροτήματος της Γκράβας, τις αρμόδιες αντιδημάρχους Παιδείας των Δήμων Αθηναίων και Γαλατσίου και εκπροσώπους της εκπαιδευτικής κοινότητας, στο πλαίσιο της παρουσίασης του συνολικού σχεδιασμού για την ανάπλαση του χώρου της Γκράβας, την ενεργειακή αναβάθμιση των κτηρίων, την αναβάθμιση του ψηφιακού εξοπλισμού και των υποδομών δικτύου του σχολικού συγκροτήματος.

Η σημερινή συνάντηση είχε στόχο την ενημέρωση των εκπαιδευτικών ώστε να συμμετέχουν ενεργά στο πρόγραμμα αναμόρφωσης της Γκράβας. Για το σκοπό αυτό θα δημιουργηθεί μια ομάδα εργασίας από εκπαιδευτικούς, οι οποίοι θα βρίσκονται σε συνεχή συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς. 

«Η παρέμβαση στη Γκράβα είναι απολύτως αναγκαία. Δεν είναι εύκολη, αλλά με την έμπνευση και την πίστη των εκπαιδευτικών μπορεί να πραγματοποιηθεί και να αποτελέσει πρότυπο για άλλα σχολεία», τόνισε η Υπουργός κατά τη διάρκεια της συνάντησης.

Άννα Διαμαντοπούλου, 2012. Το περιεχόμενο χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs Greece 3.0

Top Desktop version