therealdesign

A+ A A-

Ομιλία στη 12η Σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου και Πρόταση για να ενσωματωθεί στην απόφαση του

Συνεδρίαση Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ

Το Εθνικό Συμβούλιο δεν είναι φόρουμ. Πρέπει να πάρει αποφάσεις.

Αγαπητές συντρόφισσες και σύντροφοι, πριν ξεκινήσω την ομιλία μου θα ήθελα απευθυνόμενη στο Προεδρείο να πω ότι θεωρώ ότι είναι αυτονόητο ότι σήμερα θα υπάρξει απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου. Ότι δεν μπορεί να είναι ένα φόρουμ στο οποίο ανταλλάσσουμε απόψεις. Θα πρέπει να υπάρχει συγκεκριμένη απόφαση με συγκεκριμένες δεσμεύσεις, και χρονοδιαγράμματα για να μπορέσουμε να κινηθούμε το επόμενο κρίσιμο διάστημα.

Αγαπητές συντρόφισσες και σύντροφοι η κρισιμότητα των στιγμών της χώρας περιγράφηκαν, το επείγον των δράσεων, η αμφιβολία που υπάρχει για όλο το εγχείρημα σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλη την ομιλία

 

 

Πρόταση για να ενσωματωθεί στην απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου

Στηρίζω την πρόταση για εκλογή νέας ηγεσίας πριν από τις εθνικές εκλογές.

Το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ,  θέτει το πλαίσιο μέσα στο οποίο οφείλουν να κινηθούν η Κοινοβουλευτική Ομάδα, οι Ευρωβουλευτές,  τα κυβερνητικά και κομματικά στελέχη την περίοδο διακυβέρνησης της Χώρας από την Κυβέρνηση Παπαδήμου.

Υπάρχουν οι βασικοί άξονες της σοσιαλδημοκρατίας, δηλαδή η ανάπτυξη με όρους κοινωνικής και περιβαλλοντικής δικαιοσύνης, η επένδυση στα δημόσια αγαθά, ο κυρίαρχος ρόλος της πολιτικής απέναντι στις αγορές και το χρηματοπιστωτικό σύστημα , ο σεβασμός της διαφορετικότητας και η ευρύτατη συμμετοχή στους θεσμούς της δημοκρατίας. Άξονες στους οποίους κινείται ο εθνικός και Ευρωπαϊκός στόχος.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλη την πρόταση

 

Άννα Διαμαντοπούλου, 2012. Το περιεχόμενο χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs Greece 3.0