Άννα Διαμαντοπούλου

Switch to desktop Register Login

Συνάντηση με Γερμανούς βουλευτές

Συνάντηση με Γερμανούς βουλευτές

Συνάντηση είχε σήμερα, 08/12/2011, η Υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, με μέλη της Επιτροπής για ζητήματα Πολιτισμού και Παιδείας της Ομοσπονδιακής Κάτω Βουλής της Γερμανίας, στο πλαίσιο των διμερών σχέσεων και της συνεργασίας στους τομείς Παιδείας και Πολιτισμού.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη βελτίωση της διδασκαλίας των ελληνικών και των γερμανικών ως ξένες γλώσσες στις δύο χώρες και η προώθηση της αμοιβαίας συνεργασίας των Ανώτατων Ιδρυμάτων.

Ακόμη, η Υπουργός παρουσίασε τις μεγάλες αλλαγές που συντελέστηκαν τα δύο τελευταία χρόνια στις τρεις βαθμίδες τις Εκπαίδευσης: το Νέο Σχολείο, το Νέο Λύκειο και το Τεχνολογικό Λύκειο, το Ψηφιακό Σχολείο, το Ψηφιακό Φροντιστήριο και τις βασικές αλλαγές του νόμου για τα ΑΕΙ.

Οι βουλευτές που συμμετείχαν στη συνάντηση:

 Dr. Peter Gauweiler (CDU/CSU), Angelika Krüger-Leißner (SPD), Monika Grütters (CDU/CSU), Claudia Roth (Bündnis 90/Die Grünen) και Dr. Lukrezia Jochimsen (Die Linke).

 

Άννα Διαμαντοπούλου, 2012. Το περιεχόμενο χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs Greece 3.0

Top Desktop version