therealdesign

A+ A A-

Επίσκεψη της Υπουργού Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Άννας Διαμαντοπούλου στη Μαγνησία για το πρόγραμμα «Ψηφιακή Μαγνησία»

Στο Δεύτερο Γυμνάσιο Αλμυρού (flickr)

Στη Μαγνησία θα βρίσκεται σήμερα 30/05 και αύριο 31/05, η Υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, αποδεχόμενη πρόσκληση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας, για την παρουσίαση του αυτοχρηματοδοτούμενου προγράμματος «Ψηφιακή Μαγνησία».

Εκτός από τις δράσεις που σχετίζονται με την εκπαιδευτική τεχνολογία, θα παρουσιαστούν και δράσεις που αφορούν τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και την Εκπαίδευση.

Το πρόγραμμα της Υπουργού στην Μαγνησία περιλαμβάνει:

·         Επίσκεψη στο 2ο Γυμνάσιο Αλμυρού

·         Επίσκεψη στο 1ο Σχολικό Επαγγελματικό Κέντρο (Σ.Ε.Κ.) Ν. Ιωνίας Βόλου

  • Συνέντευξη Τύπου για το πρόγραμμα εκπαιδευτικής τεχνολογίας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας «ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ» 

  • Επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο Ανηλίου (2ο Δ.Σ. Μουρεσίου), όπου η Υπουργός θα παρακολουθήσει επίδειξη των δυνατοτήτων της «Ψηφιακή Τάξης 2» από μαθητές του σχολείου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, η Υπουργός θα συναντηθεί σήμερα το απόγευμα με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιο.

Άννα Διαμαντοπούλου, 2012. Το περιεχόμενο χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs Greece 3.0